Beauty & Ontspanning

» Hotstone massage set

Heerlijk ontspannen

De stone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen, een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. De Hot stone massage is in Nederland een nog redelijk onbekend fenomeen, maar is behoorlijk in opkomst. Geen wonder: een massage is sowieso al lekker en de warme stenen geven nog eens een extra dimensie.

Hoe verwarm je de stenen: Dit doe je met een stenen-verwarmingsapparaat beter bekend alszijnde rijstkoker, maar je kunt het ook 'au bain marie' dus gewoon in een pannetje, echter hier zit een gevaar in, dat ze te warm worden, dus het beste is een rijstkoker. Tenslotte het kan ook nog in een magnetron.

Een heerlijk kado om te ontspannen!

Dit kado is niet meer verkrijgbaar

Klik hier voor soortgelijke kado's
Hotstone massage set

Tags

Hotstone

  • Stuur door naar een vriend(in)
  • Review deze kadotip
  • Bekijk reviews van LupuX
  • Andere kado's van LupuX

Klopt de link naar de website niet, geef dit dan aan ons door! Als de link inderdaad niet klopt, krijg je van ons een leuke verrassing*!


Stuur `Hotstone massage set` door naar een vriend(in)

Vul onderstaand formulier in om een vriend of vriendin te tippen over deze kadoptip.

Klopt `Hotstone massage set` niet?

Laat ons even weten wat er mis is! Als bedankje krijg je van ons een kortingscode van 50% op een geluksmuntje van Geluksmuntjes.nl

Reviews van: Beauty & Ontspanning » Hotstone massage set

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Plaats als eerste een review en ontvang een presentje*! Vul dan wel even je e-mailadres in, zodat we contact met je op kunnen nemen.