Valentijnscadeau voor hem
Cadeau voor hem

Valentijnscadeau voor hem

Natuurlijk kun je Valentijnsdag commercieel vinden, maar laten we eerlijk zijn; het is toch altijd leuk als iemand laat weten dat hij of zij van je houdt? Dus ook met Valentijnsdag! Wij geven graag de leukste cadeautips; daarom geven wij de leukste kadotips voor het Valentijnscadeau voor hem.

Dagje samen uit

Heerlijk; een dagje samen uit met jouw Valentijn! Maar als je een cadeau voor hem zoekt, dan kies je niet voor een high tea (hoewel er vast ook mannen zijn die je hier een plezier mee doet). Een stoer valentijncadeau voor hem is racen op Zandvoort, natuurlijk met zn tweeen. Iedere man droomt ervan om in een Porsche 911 of in een formule 1 wagen te rijden. Tijdens dit uitje doe je ook de slalomproef en dragracen. Een uitje wat zeker in de smaak gaat vallen.

Maak zijn lievelingseten

Je hoeft natuurlijk niet altijd het huis uit om een fijne verrassing voor iemand te hebben! Je kunt hem ook verrassen met zijn lievelingsmaal; dat staat te wachten als hij thuis komt. Om het helemaal compleet te maken kun je de tafel heel romantisch aankleden, natuurlijk met veel kaarsen. Vergeet je ook niet om voor een lekker toetje te zorgen?!

Foto van jullie samen

Het liefst ben je altijd samen, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Hoewel, met een foto van jullie twee ben je natuurlijk wel altijd samen! Verras hem daarom met een leuk cadeau met een foto van jullie twee. Er is zoveel keus, denk bijvoorbeeld een een fotohoesje met jullie foto, een kussen, een knuffel, chocolade en nog veel meer! Ook grappig, geef hem een taart met jouw foto cadeau; jij bent toch om op te eten!?!

Toppers: Valentijnscadeau voor hem

  1. Lieve kaart per post
  2. Stoere helium ballon per post
  3. Chocolade met jullie foto

You Might Also Like...