Kerstcadeau voor hem

Kerstcadeau voor hem waar verras jij jouw man, vriend, broer of jouw vader mee tijdens de kerstdagen? Meestal is het een flinke uitdaging om een leuk cadeau voor mannen te kopen dat geldt dus ook voor het kerstcadeau voor hem. Voor welke man je ook een Kerstcadeau zoekt, wij hebben alle kadotips zodat je er zeker van kunt zijn dat je net dat ene Kerstcadeau vindt dat hij eigenlijk al zijn hele leven wenste - misschien zelfs zonder het zelf te beseffen. Wij helpen je op weg met de allerbeste cadeautips!

Een drankje

Drinkt hij graag een biertje, whiskey of is hij meer van een lekker wijntje? Als je weet wat zijn favoriete drankje is, dan kun je hem daar heel makkelijk mee verrassen. Als je er een echt een compleet cadeau van wilt maken maak het dan af met een mooi glas dat er bij hoort. Je hebt wijn en bierglazen in allerlei soorten en maten en je kunt ze zelfs laten graveren met bijvoorbeeld zijn naam. Een cadeau waar hij veel plezier van zal hebben.

Gadgets

De meeste mannen zijn gek op gadgets! Je maakt ze dan ook blij met de nieuwste smartwatch of telefoon, maar ja, die zijn best prijzig. Gelukkig zijn ze ook gek gadgets die vaak wat meer binnen het budget vallen, maar waar je je misschien van afvraagt wat moet ik er mee :) Denk hierbij aan een Davinci Catapult of een space rail Knikkerbaan. Je moet het zien om te geloven!

Er op uit

De mooiste momenten beleef je samen verras hem daarom met een uitje! Natuurlijk kun je samen heerlijk uit eten gaan, maar echte mannen doen natuurlijk liever stoere dingen. Als je niet precies weet wat laat hem dan kiezen. Dat kan met een Bongo Adrealine voor twee.  Wat denk jij, waar zal hij voor kiezen? Indoor Skydiving, raften, indoor karten of paintballen. Er zijn meer dan 100 activiteiten waar jullie samen uit kunnen kiezen daar zal toch wel iets leuks tussen zitten?