LEGO voor mannen

LEGO voor mannen; want stiekem zijn alle mannen nog kleine jongetjes, niet? En stiekem vinden veel mannen LEGO ook nog heel leuk en geef ze eens ongelijk! Deze leuk bouwsteentjes zijn echt niet alleen voor kinderen er zijn juist veel sets bij voor mannen. Wij geven je graag wat tips voor LEGO voor mannen.

LEGO Technic

Technisch LEGO, zoals LEGO Technic meestal wordt genoemd, is het meest populair onder volwassen mannen. Grappig, want op de meeste sets staat een adviesleeftijd van 10-16 jaar. Waarom begrijpen wij niet helemaal, want een set zoals 42070 LEGO 6x6 Allterrain Sleepwagen is toch echt wel een flinke uitdaging voor alle leeftijden. Er zijn trouwens ook genoeg beginsetjes om eens te kijken of je het bouwen nog net zo leuk vond als vroeger. Veel sets van LEGO Technic hebben trouwens een tweede versie. Nadat je de eerste versie hebt gemaakt, kun je ook nog de een tweede versie maken met een instructie die je online kunt vinden. Dat is toch mooi!

Speed Champions

Nu Max Verstappen steeds populairder wordt, merk je dat de Formule 1 ook steeds meer in trek is in Nederland. Het LEGO thema Speed Champions past daar heel goed bij, met hele mooie bouwsetjes. Bijvoorbeeld met auto's van Ferrari, Porsche en een Bugatti Chiron. Gaaf!! Wij zijn erg benieuwd wanneer de nieuwe auto van Max te bouwen is.

Exclusieve sets

Voor de echte liefhebber zijn er natuurlijk ook hele speciale sets. Denk bijvoorbeeld aan de Nasa Apollo Saturn V of de Technic Porsche. Geen goedkope sets, maar dan heb je ook wat. Zoals bij de Porsche 911 deze Technic replica is voorzien van een gedetailleerd koetswerk en stoere velgen en remschijven. Bouw het motorblok, open de deuren en bekijk de werkende versnellingsbak en het stuur met de schakel-flippers. Dit oranje monster is een must voor iedere verzamelaar! In de doos ontdek je een speciaal verzamelaars boek met interviews van LEGO Technic en Porsche teams evenals 4 originele design-velgen met het RS embleem.