Mannen cadeaus

Als je je vriendje, man of broer wilt verrassen met een echt stoer cadeau, dan weet je dat het niet te truttig mag zijn. Geen high tea dus, maar iets dat knalt. Maar wat zijn echte mannen cadeaus? Wij geven je wat kadotips!

Cadeaus met snelheid

Of het nu om een snelle auto, een snelle motor of snel internet gaat, mannen willen snelheid! Dat zijn dus echte mannen cadeaus snelle cadeaus! Geef hem een rondje op het circuit van Zandvoort cadeau of een avondje karten. Een proefles motorrijden of een slipcursus. Als het maar snel is.

Gadgets

Nog meer cadeau man gadgets! Als vrouw hoef je niet altijd het nut van een gadget in te zien mannen zijn hier vaak een stuk beter in. Zij vinden het leven gewoon wat leuker als het iets makkelijker wordt gemaakt met een gadget waar je als vrouw het nut nooit van zal in zien! Populaire gadgets van nu zijn de Virtual Reality Bril, koffer bbq en de creditcard powerbank. Maar ook met zo'n gave smiley kussen of bokshandschoen als ovenwant maak je hem vast heel erg blij.

BBQ cadeaus

Wat hebben mannen toch met bbq'en? Wij hebben wel eens gelezen dat mannen hier een oergevoel door krijgen en dat ze het daarom zo graag doen. Geen probleem en je genoeg leuke bbq cadeaus voor!

Cadeaus met voetbal

Ja, mannen en voetbal wij vrouwen zullen het wel nooit helemaal begrijpen. Laten we niet te negatief zijn er zitten natuurlijk ook voordelen aan! Bijvoorbeeld dat cadeaus die met voetbal te maken hebben vaak goed scoren (scoren, snap je hem ). Dit geldt trouwens voor jong en oud. Verras hem dus met het t-shirt van zijn favoriete voetbalspeler of met een mooie voetbal met zijn naam erop. Of geef hem een avondje met de mannen, voetbal kijken. Succes verzekerd!